Podpora malého a středního podnikání v pardubickém regionu - Koropecká, Blanka (Univerzita Pardubice, 2002)
Autorka v práci mapuje situaci malého a středního podnikání v ČR, a zejména v pardubickém regionu. Uvádí konkrétní programy realizované prostřednictvím Českomoravské záruční a rozvojové banky, a.s. a popisuje podporu poskytovanou Pardubickým magistrátem.
The support of small and medium enterprises in the district of Pardubice
Keywords: malé a střední podniky; Pardubicko; Podpora podnikání; programy