Působení velkého podniku na rozvoj regionu - Hrubá, Ladislava (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá analýzou vzájemného působení podniku a regionu. Rozebírá situaci podniku po očekáváném vstupu České republiky do Evropské unie.
Essect of big enterprise on regional development
Keywords: SWOT analýza; hospodaření firmy; Rubena Hradec Králové; podniky; strategický rozvoj