Financování a provoz internetového obchodu - Valenta, David (Univerzita Pardubice, 2022)
Práce je zaměřena na podnikání v oblasti internetového obchodu, jeho vedení a financování. V práci je postupně představeno, co vše zahrnuje podnikání v oblasti internetového obchodu, a to od samotného počátku, se kterým souvisí výběr vhodného odvětví. Dále je v práci psáno o kapitálové náročnosti, propagaci a dalších činnostech s tím souvisejícími. Práce se zabývá především financováním, ale také otázkou, zda je obchod vhodný pro aktivní či pasivní příjem.
Financing and operation e-shop
Keywords: internet; management; finance; podnikání; internet; management; finance; business