Investice do drahých kovů jako součást investičního portfolia podniku - Obst, Marek (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zaměřuje na investice do drahých kovů. Specializuje se na porozumění investičního prostředí, včetně jeho úskalí. Využívá metod analýzy, syntézy, komparace a případové studie ke stanovení výhodnosti investičních příležitostí v rámci investičního portfolia podniku.
Investing in precious metals as a part of company's investment portfolio
Keywords: investiční portfolia; trhy s drahými kovy; zlato; stříbro; platina; palladium; investiční příležitosti; investiční slitky; investiční mince; investment portfolios; precious metals markets; gold; silver; platinum; palladium; investment opportunities; bullion bars; bullion coins