Rozšíření funkce tištěných produktů s využitím digitálních technologií - Ptáčková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce je přehledem současných technik pro rozšíření funkce tištěných produktů a zároveň hodnotí náročnost výroby z polygrafického hlediska. Na základě výsledků experimentální části byl vytvořen funkčně rozšířený produkt.
Extending the Functionality of Printed Products using Digital Technologies
Keywords: tištěná elektronika; rozšířená realita; QR kód; RFID; tištěné senzory; OLED; printed electronic; augmented reality; QR code; RFID; printed sensors