Využití sociálních sítí v marketingu podniku - Černý, Aleš (Univerzita Pardubice, 2017)
Předmětem bakalářské práce "Využití sociální sítí v organizaci (podniku)" je analýza komunikace na sociální síti vybraného podniku a tvorba návrhu využití této komunikace. První část práce se věnuje teoretickému vymezení základních pojmů, jakými jsou sociální sítě, sociální média a marketing, propagace firmy na sociálních sítích a bezpečnost firmy na sociálních sítích. Druhá část práce obdobným způsobem popisuje sociální sítě v organizaci, konkrétně web stránky, blogy a videa kanály. V závěrečné části bakalářské práce je prezentována analýza a návrh využití komunikace v podniku. V rámci této části práce byl realizován dotazníkový průzkum na 157 respondentech, kterého výsledky jsou součástí této kapitoly. Současně v této části práce je zpracována i diskuse a doporučení pro komunikaci ve firmách.
Use of social networks within an organization (enterprise)
Keywords: sociální sítě; organizace; podniky; sociální média; web stránky; marketing na sociálních sítích; social networking; organization; enterprises; social media; web sites; marketing on social networks