Podpora prodeje ve společnosti UPC Česká republika, a. s. - Růžičková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2005)
Cílem bakalářské práce je popis a zhodnocení marketingového systému společnosti UPC Česká republika, a. s. Práce obsahuje obecný popis marketingu, marketingu služeb a výrobku a dále teoretický popis podpory prodeje.
Support of sale in UPC in the Czech republic
Keywords: Marketing; marketing služeb; výrobky; podpora prodeje; Komunikace; Situační analýza; podpora prodeje