Řešení životních situací na portálech krajských úřadů - Gášparová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce bude sloužit občanům daného regionu, aby našli na portálu spádového krajského úřadu potřebné informace pro řešení typických významných životních situací. Východiskem práce je skladba životních situací na Portálu veřejné správy České republiky. Práce je zaměřena na hodnocení portálů krajských úřadů v časové řadě podle stanovených hodnotících kritérií. Pomocí dotazníkového průzkumu mezi občany je v práci navržena základní skladba témat životních situací.
Solving life situations on the portals of regional offices
Keywords: životní situace; strom životních situací; krajské úřady; Portál veřejné správy; hodnotící metody; life situations; tree of life situations; regional office; public service portal; evaluation methods