Optimalizace přeprav Ewals Cargo Care na relaci Pardubice - Vídeň - Průša, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se zaměřuje na možnosti zefektivnění silničních přeprav z Pardubic do Vídně. Možnosti zefektivnění jsou navrhovány na základě SWOT analýzy. Návrhy na zefektivnění přeprav jsou řešeny po technické stránce a také z pohledu ekonomického.
Transport optimization of Ewals Cargo Care on the relation Pardubice - Vienna
Keywords: doprava; Vídeň; zpětné vytížení; tahač; návěsy; transport; Vienna; return loads; truck; trailer