Dodavatelsko-odběratelské vztahy vybraného podniku - Špičková, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce se zabývá problematikou dodavatelsko-odběratelských vztahů ve vybraném podniku. Na vztahy mezi dodavatelem a odběratelem je zde nahlíženo z pohledu kvality. Pozornost je směřována na měření výkonnosti dodavatelů a jejich hodnocení dle požadavků vybraného podniku.
Supplier-customer relationships in selected company
Keywords: dodavatelé; odběratelé; dodavatelsko-odběratelské vztahy; hodnocení dodavatele; reklamační řízení; řešení problémů; suppliers; customers; supplier-customer relationships; supplier evaluation; complaint processing; problem solving