Automatické vedení vlaků metra v Praze - Kotva, Miloš (Univerzita Pardubice, 2006)
Popis současného provozního stavu pražského metra, popis plně automatizovaných provozů ve světě. Možnosti a časový harmonogram plné automatizace v Praze, výsledný efekt a výhody plné automatizace pražského metra.
Automatoc train cable of the underground in Prague
Keywords: městská hromadná doprava; Metro; automatické řízení; vedení vlaků; bezobslužný provoz; Praha