Analýza bezpečnostních rizik na úrovni obcí a krajů - Špačková, Aneta (Univerzita Pardubice, 2017)
Celé téma práce je zaměřeno na bezpečnost a riziko na místní úrovni. Obsahem je analýza bezpečnostních rizik ve městě Havlíčkův Brod. Rizika jsou hodnocena z hlediska jejich největšího výskytu a nebezpečí ve vybraném období. Jsou zde navržena bezpečnostní opatření, která mohou zlepšit bezpečnostní situaci ve městě a snížit daná rizika.
Analysis of safety risks at the level of municipalities and regions
Keywords: bezpečnost; rizika; Havlíčkův Brod; analýza; krizové řízení; safety; risks; Havlíčkův Brod; analysis; crisis management