Monitoring vozů ve výrobním procesu společnosti Iveco Czech Republic - Csernyanszká, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou sledování pohybu vozů v lakovně společnosti Iveco Czech Republic, a. s. Cílem práce je vytvoření návrhu nasazení technologie automatické identifikace, jehož pomocí dojde ke zlepšení procesu lakování autobusů prostřednictvím přesných informací o pozicích a stavu jednotlivých autobusů. Práce je rozdělena do třech částí. V první jsou uvedeny aspekty označování a identifikace prvků. Ve druhé je provedena analýza výrobního procesu. Ve třetí části jsou navrženy změny monitoringu vozů v lakovně.
Monitoring of buses during the production process in the Iveco Czech Republic company
Keywords: automatická identifikace; čárové kódy; RFID technologie; lakovna; sledování; autobusy; automatic identification; barcode; RFID technology; paint shop; tracking; buses