Povinně smluvní pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla - Berger, Jan (Univerzita Pardubice, 2004)
Popis problematiky pojišění odpovědnosti z aškodu způsobenou provozem vozidla s vazbami na legislativu, dopravní nehody a prevenci.
Third party liability insurance of claims for damages caused by motor vehicles
Keywords: pojištění odpovědnosti; Doprava; Nehodovost; legislativa