Deutch in der Primarstufe - Fléglová, Jana (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá výukou německého jazyka na prvním stupni ZŠ se zaměřením na komunikaci.
Němčina na prvním stupni základní školy
Keywords: cizí jazyky; výuka; první stupeň; Komunikace; pedagogika