Návrh technologických zlepšení dopravy na trati Brno - Česká Třebová - Bojda, Martin (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se zabývá analýzou dopravy na trati Brno - Česká Třebová. Určením problematických míst a úseků z hlediska plynulosti dopravy, náhradní autobusové dopravy a návrhem řešení vytyčených problémů.
Proposition of the technological improvement design of the railway from Brno to Česká Třebová
Keywords: analýza; náhradní autobusová doprava; odbočka; technologie; železniční trať Brno - Česká Třebová; analysis; replacement bus service; passing point; technology; railway Brno - Česká Třebová