Marketingová komunikace České pošty, s.p. - Jeřábková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2009)
Marketingová komunikace České pošty, s.p., se stává z nástrojů, které jsou následně využívány pro získání nových zákazníků stejně tak, jako pro udržení stávající klientely. Správné fungování komunikace v marketingu je velmi důležitým faktorem pro bezproblémový chod podniku. Bakalářská práce je rozdělena do dvou rovin. Jedna rovina vychází z teoretických východisek a připravuje čtenáře na to, aby snáz porozuměl druhé části, která čerpá zejména z praxe a také z návrhů, které by mohly přispět ke zlepšení současných metod marketingové komunikace České pošty, s.p..
Marketing communication of Česká pošta, s.p.
Keywords: Marketingová komunikace; Česká pošta, s.p.; komunikační mix; Reklama; Marketing communication; Communication mix; promotion