Analýza procesu obnovy vozového parku společnosti DPMP, a.s. - Fejfar, Petr (Univerzita Pardubice, 2011)
Předmětem této bakalářské práce je analýza procesu obnovy vozového parku. V první teoretické části se zabývá dlouhodobým majetkem podniku, následuje analýza současného stavu Dopravního podniku města Pardubic, a.s. a ve třetí části se věnuje samotnému procesu obnovy vozového parku v tomto podniku a mapuje výhody využití CNG autobusů.
Analysis of the vehicle fleet recovery process in the company DPMP, a.s.
Keywords: vozové parky; vehicle fleets; MHD; obnovy; CNG; urban public transport; recovery