Sociální zabezpečení rodin a matek s dětmi - Navrátilová, Lucie (Univerzita Pardubice, 1994)
Práce se zabývá problematikou vývoje rodiny jako celku, a dále činností sociálního oddělení v rámci poskytování sociálního zabezpečení rodinám a matkám s dětmi.
Keywords: sociální zabezpečení; Rodina; matka; Děti; historie rodiny