Integrace handicapovaného dítěte v běžné škole - Krásová, Hana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce je zaměřena na významný trend ve vzdělávání handicapovaných dětí, pedagogickou a sociální interakci se zvláštním zřetelem tělesným handicapům. Vyjde ze základní charakteristiky somatopedických otázek, etiologie projevu chování a systému uspokojování potřeb handicapovaných.
Integration of handicapped child to a common school
Keywords: postižené děti; tělesně postižení; Integrace; Vzdělávání; speciální školství; Speciální pedagogika