Systémová správa počítačové laboratoře - Diviš, Roman (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce se zabývá popisem a způsobem správy síťové laboratoře. A jejich rozšířením o Eagle server z kurzů CCNA. Dále popisuje použití sítových měřících přístrojů a programu GNS, který slouží jako simulátor počítačové sítě.
System managament of the computer laboratory
Keywords: síťové laboratoře; GNS; network laboratory; GNS