Přeprava vybraných materiálů s využitím milkrunu ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. - Millichová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zaměřuje na přepravní koncepty Škoda Auto a.s. V první kapitole je popsán materiál a jeho členění a logistické technologie. V praktické části je zahrnuta analýza jednotlivých přepravních konceptů pro závod Kvasiny u vybraných dodavatelů. Na základě analýzy jsou vytvořeny návrhy na zlepšení přepravních konceptů a snížení logistických nákladů.
Transport of selected material with milkrun at Škoda Auto a.s.
Keywords: materiál; logistické činnosti; logistické technologie; milkrun; material; logistics activities; logistics technologies; milkrun