Problematika odpadového hospodářství ve městě - Firklová, Zdeňka (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá problematikou odpadového hospodářství ve městě.
The problem of waste handling in the city
Keywords: Odpadové hospodářství; města; komunální odpady