Přibližování ČR k EU v oblasti ochrany vod - Vlachová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2004)
Bakalářská práce se zabývá problematikou přibližování ČR k EU v oblasti ochrany vod.
Harmonisation the Czech republic with the EU requirements in the sphere of water protection
Keywords: odpadní vody; ochrana vod; Česká Republika; Evropská Unie; Životní prostředí