Transport konfiguračních dat pomocí webových služeb - Mokrý, Lubomír (Univerzita Pardubice, 2008)
Cílem této práce je návrh řešení a implementace systému pro pře-nos konfiguračních dat pomocí technologie webových služeb. V první části jsou popsány základní mechanizmy a principy použité při práci s webovými službami. Dále je provedena analýza přenosu konfiguračních dat do informačního systému WinFAS za pomoci webových služeb. Poslední část se zabývá samotnou realizací projektu a obsahuje popis vytvořené webové služby pro přenos konfiguračních dat.
Transport configuration data assist in web service
Keywords: web servises; webové služby; SOAP; XML; WSDL; WinFAS