Skladování a přeprava nebezpečných věcí v soukromé společnosti - Knobloch, Jiří (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce je zaměřená na skladování a přepravu nebezpečných věcí dle dohod ADR a RID. Práce je rozdělena do čtyř základních kapitol. První kapitola popisuje obecné činnosti spojené se skladováním a přepravou nebezpečných věcí. Druhá část je zaměřena na popis současného stavu ve společnosti Brenntag CR s.r.o., třetí část se věnuje výhradně funkci bezpečnostního poradce a činnostem s tím spojených. Poslední část poukazuje na nedostatky a navrhuje možná řešení k minimalizaci hrozeb nejen dopravních nehod.
Warehousing and carriage of dangerous goods in private company
Keywords: skladování; warehousing; nebezpečné věci; přeprava; bezpečnostní poradce; dohoda ADR; dangerous goods; carriage; safety consultant; ADR agreement