Dokumentace v perioperační péči - Slavíková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2019)
Teoretická část zpracovává problematiku zdravotnické a ošetřovatelské dokumentace v perioperační péči. Zabývá se jejím obsahem, vedením, uchováváním a právními aspekty. Seznamuje s elektronickou dokumentací používanou na operačních sálech. Zaměřuje se na standardy v perioperační péči, jejich tvorbou a využitím. Cílem této práce je zjistit jakou zdravotnickou dokumentaci používají perioperační sestry na operačních sálech. Praktickým výstupem práce je doporučení změn v elektronickém informačním systému, aby perioperačním sestrám více vyhovoval.
Documentation in perioperative care
Keywords: perioperační sestra; dokumentace; perioperační péče; operační sály; bezpečnost.; perioperative nurse; documentation; perioperative care; operating theatres; safety.