Dálkové ovládání inteligentního domu - Goňa, Jan (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zabývá dálkovým ovládáním spotřebičů inteligentního domu. Všechny řídící jednotky jsou navrženy ve vývojovém prostředí Arduino. V teoretické části jsou blíže popsány jednotlivé způsoby komunikace mezi uživatelem a koncovým zařízením a popis všech použitých senzorů. Praktická část se zabývá návrhem řídicích jednotek a jejich programů.
Remote control intelligent house
Keywords: inteligentní domy; bezdrátové moduly; Arduino; intelligent houses; wireless modules; Arduino