Provozování stěhovací firmy, technologický postup při stěhování a návrhy zlepšení služeb - Bělský, Patrik (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá analýzou vybrané stěhovací firmy v Pardubickém kraji. U konkrétní firmy Stěhování Hanč je provedena analýza zaměstnanců, dopravních prostředků, přepravních prostředků, obalových materiálů, manipulačních prostředků a služeb. Dále autor podává návrhy na jejich zlepšení. Následně je uvedena stručná analýza legislativních podmínek pro založení stěhovací firmy. Na závěr autor uvádí technologický postup stěhování na konkrétním příkladu.
Operating of a moving company, technological processes of moving and suggestions to improve services
Keywords: stěhování; silniční nákladní doprava pro cizí potřeby; služby; živnosti; moving; road transport for third person; services; business licences