Analýza a návrh marketingové strategie rodinného podniku - Nováková, Daniela (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu současné marketingové strategie rodinného podniku a navrhnutí nových řešení. Práce se v první fázi zabývá obecným popisem problematiky rodinného podniku, marketingu, měření efektivity marketingové strategie a situační analýzy. Druhá část práce je věnována představení podniku, analýze jeho marketingové strategie, měření efektivity marketingové strategie, situační analýze a na závěr jsou doporučena nová řešení ke zlepšení.
Analysis and proposal of marketing strategy in family business
Keywords: rodinný podnik; marketingová strategie; měření efektivity; situační analýza; family business; marketing strategy; measure of effectivity; analysis of current situation