Analýza možností zlepšení obsluhy skladu firmy FTL a.s. - Ptáčník, Radek (Univerzita Pardubice, 2008)
V práci je popis společnosti FTL, a.s. a analýza logistického skladu v Prostějově. Na základě této analýzy byly analyzované částečné nedostatky ve fungování skladu. Z těchto nedostatků byly vypracované částečné návrhy na zlepšení. Dále byl vypracován podrobný návrh na zavedení čárových kódů i s cenovým návrhem.
The analysis of innovation possibilities of the warehouse "FTL"
Keywords: logistic warehouses; logistic goods; trucks; Logistics; warehouse management; logistické sklady; logistické zboží; nákladní automobily; Logistika; Skladování