Stanovení malondialdehydu jako ukazatele lipoperoxidace v hepatocytech - Kalužová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2005)
Diplomová práce na téma stanovení malondialdehydu v hepatocytech již zavedenou metodou HPLC s UV/VIS detekcí.
Determination of malondialdehyde like a biomarker for lipid peroxidation in hepatocytes
Keywords: malondialdehyd; lipoperoxidace; hepatocyty; Vysokoúčinná kapalinová chromatografie; UV/VIS detekce