Vytvoření multimediální webové prezentace pro výuku předmětu Multimedia - Pilc, Marek (Univerzita Pardubice, 2013)
Jelikož do dnešní doby nebyly vytvořeny žádné výukové studijní materiály pro výuku předmětu Multimedia na Fakultě ekonomicko-správní Univerzity Pardubice, věnuje se tato bakalářská práce vytvoření doplňujících studijních materiálu ve formě multimediální webové prezentace pro výuku předmětu Multimedia. Studijní materiál je zpracován na základě požadavků pro výuku tohoto předmětu, a to včetně výběru vhodné formy studijního materiálu, jeho vzhledu a dalších zákonitostí. Cílem je usnadnit pomocí vytvořených studijních materiálů výuku předmětu na škole.
Development of multimedia web (website) presentation for Multimedia subject lectures
Keywords: multimedia; internet; text; grafika; animace; audio; video; multimedia; internet; text; graphics; animation; audio; video