Zhodnocení dopadů zavedení CRM do informačního systému podniku - Slavíková, Bára (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se věnuje zhodnocení dopadů zavedení CRM do informačního systému podniku. Vybraným podnikem je výrobní družstvo Cyklos Choltice. V první části této práce jsou vysvětleny základní pojmy související s hlavním tématem práce. V druhé části práce je popsán současný stav ve výrobním družstvu a návrh změn po zavedení CRM systému. Závěr práce obsahuje doporučení pro výrobní družstvo.
Evaluation of the impacts of implementation of CRM into the company´s information system
Keywords: CRM; řízení vztahů se zákazníky; informační systémy; ERP systém; rozšířený ERP systém; CRM; Customer Relationship Management; information system; ERP system; extended ERP system