Význam systému záchytných parkovišť ve vybraném městě. - Mitura, Jakub (Univerzita Pardubice, 2008)
Podstatou této práce je návrh systému záchytných parkovišť ve vybraném městě. Ten vychází ze zhodnocení současného situace a navržení nového systému s návazností na původní stav. Práce je rozdělena do tří hlavních částí, první část popisuje aktuální situaci ve městě. Druhá část, "Návrh záchytných parkovišť", obsahuje jednotlivé návrhy na zlepšení, a třetí část, "Systém záchytných parkovišť", obsahuje technologii systémů záchytných parkovišť.
The meaning of the system Park and Ride in choosen city
Keywords: Park and Ride; Urban mass transportation; roads; informatic boards; záchytná parkoviště; městská hromadná doprava; pozemní komunikace; informační tabule