Řízení zásob ve firmě Brose Trutnov Automotive Systems, spol. s.r.o. - Rychlovská, Štěpánka (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce je zaměřena na způsob pořizování, evidenci a zejména řízení zásob v daném podniku. V teoretické části jsou popsány druhy zásob, systémy řízení zásob, důležité ukazatele a metody pořizování zásob v souvislosti s druhem poptávky. V praktické části se práce zaměřuje na analýzu současného stavu a na jejím základě jsou identifikovány oblasti, ve kterých by podnik mohl podniknout kroky ke zlepšení a optimalizaci zásobovacího procesu. Závěrem jsou uvedena doporučení spočívající v pravidelném sledování, vyhodnocování a provádění nápravných opatření u jednotlivých položek zásob.
Conducting inventory in Brose Trutnov Automotive Systems, spol. s.r.o.
Keywords: zásoby; řízení; Optimalizace; Logistika; poptávka; metody; Inventories; conducting; Optimalization; Logistics; inquiry; methods