Výzkum konkurenčních cen piva v maloobchodní síti Pardubic - Prášková, Zdenka (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá výzkumem konkurenčních cen piva v maloobchodní síti Pardubic.
Research of completition prices of beer into retail stores in Pardubice
Keywords: cena; Marketingový mix; pivo; Výzkum; Konkurence