Aplikace webových služeb ve veřejné správě - Lešák, Jan (Univerzita Pardubice, 2007)
V této bakalářské práci jsou popsány základní úkoly úřadů práce a analyzován současný stav poskytování informací o volných pracovních pozicích. Na základě získaných údajů je navržena webová služba, která přináší zjednodušení získávaní těchto informací. Služba je implementována pomocí jazyka PHP v prostředí Úřadu práce Semily.
Application of web services in public administration
Keywords: web services; Public Administration; Implementation; Communication; employment bureaus; webové služby; PHP; Implementace; Komunikace; Úřady práce; veřejná správa