Analýza finančních toků v Dopravním podniku města Pardubic, a.s. za období 1993-2000 - Franek, Jan (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci provádí finanční analýzu Dopravního podniku města Pardubic, a.s. za období 1993-2000. Popisuje tak vztah ekonomické stránky hospodaření a kvality veřejných dopravních služeb.
Financial analysis of Dopravní podnik města Pardubice, a.s. in period 1993-2000
Keywords: Finanční analýza; Dopravní podnik města Pardubic; Veřejná doprava