Kvalita a bezpečí poskytované péče v ambulantní práci fyzioterapeuta - Mencová, Klára (Univerzita Pardubice, 2024)
Diplomová práce se zabývá nastavením kvality a bezpečí poskytované péče v konkrétním nestátním soukromém zdravotnickém zařízení fyzioterapie, a to včetně popisu procesu založení ambulantního zařízení. Jsou zde popsány legislativní požadavky, které jsou nutné ke splnění požadavků k podnikání ve fyzioterapii. V praktické části je skrze metodiku případové studie porovnáváno reálné nastavení zařízení ve vztahu k všeobecně platným požadavkům pro podnikání a nastavení managementu kvality, včetně managementu rizik.
Quality and safety of provided care in ambulatory work of a physiotherapist
Keywords: kvalita; bezpečí; péče; resortní bezpečnostní cíle; standardy; podnikání; fyzioterapie; zdravotnictví; audit; rizika; quality; safety; care; departmental security goals; standards; entrepreneurship; physical therapy; healthcare; audit; risks