Kolektivní vyjednávání ve společnosti ELITEX Červený Kostelec a.s. - Krupičková, Žaneta (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce je zaměřena na kolektivní vyjednávání obecně a konkrétně v podniku ELITEX Červený Kostelec.
Collective bargaining in ELITEX Červený Kostelec, a.s.
Keywords: kolektivní vyjednávání; Kolektivní smlouva; odbory; ELITEX Červený Kostelec