Marketingová komunikace v s. r. o. Elektram - Marksová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá současným stavem marketigové komunikace v podniku Elektram, s.r.o. v Hradci Králové.
Promotion in s. r. o. Elektram
Keywords: Marketingová komunikace; velkoobchod; podpora prodeje; Marketingový mix; Reklama; Elektram Hradec Králové