Zefektivnění využívání fixních telekomunikačních služeb poskytovaných společností Telefónica Czech Republic, a.s. u korporátních zákazníků z oblasti dopravy a logistiky - Dvořák, Petr (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se zaměřuje na zefektivnění využívání fixních telekomunikačních služeb poskytovaných společností Telefónica ČR u korporátních zákazníků z oblasti dopravy a logistiky. Analyzuje současný stav využívání služeb na modelovém případu s porovnáním nabízených služeb konkurencí. Dle bodů ze zhodnocení analýzy následně navrhuje možné zefektivnění využívání služeb.
The increase of effectivity of fix telecommunication services provided by Telefónica Czech Republic, a.s. in the sphere of corporate customers in transport and logistic specialization
Keywords: zefektivnění; telekomunikační služby; modelové společnosti; doprava a logistika; konkurence; korporátní zákazníci; increase of effectivity; telecommunication services; model company; transport and logistic; competitors; corporate customers