Správní trestání prováděné Celní správou ČR - Kučabová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato práce se teoreticky zabývá správním trestáním, správním řízením a právní úpravou přestupků na úseku Celní správy České republiky. Práce obsahuje analýzu právní úpravy správního trestání před a po její rekodifikaci. Hlavním cílem práce je analýza počtu řešených přestupků, počtu udělených pokut a výše udělených pokut všemi celními úřady a analýza počtu řešených přestupků, počtu udělených pokut a výše udělených pokut Celním úřadem pro Karlovarský kraj.
Administrative punishment carried out by the Customs Administration of the Czech Republic
Keywords: správní trestání; celní správa; přestupky; správní řízení; správní právo; Administrative punishment; Customs; offense; administrative procedure; administrative law