Skladování zboží ve společnosti CANIS SAFETY a.s. - Kavanová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá jedním z klíčových procesů ve společnosti CANIS SAFETY a.s., kterým je skladování zboží. Práce bude analyzovat jeho fungování v centrálním logistickém areálu této společnosti, který se nachází v Petřvaldě. V návrhové části bude doporučeno vhodné řešení týkající se zlepšení skladování.
Storage of goods in CANIS SAFETY a.s.
Keywords: skladování; manipulace se zbožím; rozměrová unifikace; automatická identifikace; vychystávání zboží; storage; goods handling; dimensional unification; automatic identification; picking of goods