Spotřebitelské rozpoznávání udržitelných obalů u produktů chemického průmyslu - Hvězdová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce se zabývá vnímáním udržitelného obalu spotřebiteli. Definuje udržitelný obal podle dostupné odborné literatury. Identifikuje indikátory udržitelného obalu a hodnotí je na základě důležitosti pro spotřebitele v České republice.
Consumers recognition of sustainable packaging in chemist's products
Keywords: udržitelnost; udržitelné obaly; cirkulární ekonomika; vnímání spotřebitele; udržitelné aspekty; sustainability; sustainable packaging; circular economy; consumer perception; sustainable aspects