Porovnání výkonnosti vybraných fondů v investičním životním pojištění - Stratilová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce se zabývá problematikou fondů v investičním životním pojištění. V práci jsou vymezeny základní pojmy související s životním pojištěním. Práce zahrnuje analýzu vybraných fondů pomocí analýzy časových řad. Analýza je provedena v programu Statgraphics Centurion XVI.II.
Performance Comparison of Selected Investment Funds in Life Insurance
Keywords: životní pojištění; invesgtiční životní pojištění; časová řada; Boxova-Jenkinsova metodologie; life insurance; investment life insurance; time series; Box-Jenkins methodology