Teambuilding "cesta k efektivní spolupráci?" - Havlíková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se zaměřuje na výzkum v teambuildingové agentuře. Práce se zabývá především tím, co ovlivňuje podobu nabízených služeb a přináší vhled do způsobu komodifikace zážitku. Výzkum probíhal skrze osobní participaci výzkumníka na chodu této agentury.
Teambuilding "Way to effective collaboration?"
Keywords: Teambuilding; komodifikace zážitku; komodifikace kultury; motivace; dar; generace Y; individualismus; Teambuilding; Commodification of experience; Commodification of culture; Motivation; Gift; Generation Y; Individualism