Analýza pravidelných přepravních tras ve společnosti CEE Logistics a. s. - Lysak, Grigorii (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce bude zaměřena na důkladnou analýzu stávajících přepravních tras v logistickém procesu společnosti CEE Logistics. Tato práce si klade za cíl identifikovat slabá místa a možnosti zlepšení současného přepravního systému. S využitím pokročilých metod analýzy dat a optimalizačních technik budou navrženy efektivnější a udržitelnější trasy. Výsledky této práce by mohly poskytnout společnosti CEE Logistics cenné nástroje pro snižování nákladů a zvyšování celkové efektivity jejich logistických operací.
Analysis of regular transport routes in CEE Logistics a. s.
Keywords: logistika; silniční doprava; přepravní trasy; analýza dat; optimalizace; efektivita; udržitelnost; náklady; logistics; road transport; transport routes; data analysis; optimization; efficiency; sustainability; costs