Soustavy lineárních diferenciálních rovnic - Polák, Jan (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je věnovaná tématu soustav lineárních diferenciálních rovnic. Úkolem bylo vytvořit učební materiál s aplikací vhodný pro ostatní studenty. Nejdůležitějším aspektem bylo vytvoření sbírky úloh, u které bude možné sledovat řešení jednotlivých príkladů. Zvolil jsem vytvoření internetových stránek jako základ pro aplikaci.
System of linear differential equations
Keywords: soustavy; lineární; diferenciální; rovnice; system; linear; differential; equations